Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Leie Flyttehjelp bedrift

Ring oss på 96705501

BEDRIFTSFLYTTING TIL KONKURRANSEDYKTIGE PRISER

Skal din bedrift flytte til nye lokaler? Da er det mange detaljer som må «på plass» underveis. Ved en bedrift flytt er det ekstremt viktig å redusere driftsavbrudd, og vi jobber iherdig for at flyttingen skal skje parallelt med det daglige arbeidet på kontoret. Dere velger selv om om vi skal sørge for alt fra nedpakking til utpakking eller om vi kun skal ta hånd om selve transporten. Det samme gjelder demontering og montering av flyttegjenstander. Alt for å hjelpe deg med å spare tid uten at flyttelasset blir ødelagt.

Våre medarbeidere vil alltid forsøke å gjøre det lille ekstra som skal til for at flyttingen skal foregå så smertefritt som mulig. Er det noe du ønsker svar på under selve prosessen vil vi alltid være i umiddelbar nærhet for å bistå så godt som mulig. Godsforsikring er standard på alle våre biler, men vi anbefaler alle våre kunder å tegne en flytteforsikring hos sitt eget selskap da vi av lovmessige grunner ikke kan tilby dette.

123 FLYTTING & TRANSPORT AS , VI KAN DET Å FLYTTE!

Mange tror det bare handler om å pakke ned og opp, men der tar man feil. En vellykket flytting krever planlegning og erfaring. Ofte er det mange detaljer som må på plass underveis. Når du flytter din bolig kan du overlate arbeidet helt til oss. Hos oss får du en ansvarlig flytteleder som skal planlegge din flytting sammen med deg fra starten; pakking, flyttetransport, osv. Det kan da være lurt å investere i en flytteforsikring. Med flytteforsikring er du sikret om noe skulle skje med flyttelasset på veien mellom det gamle og det nye hjemmet. Mange flyttebyråer tilbyr egen forsikring, men det kan være store begrensninger i hvor mye de erstatter hvis uhellet skulle være ute. Unngå overraskelser, sjekk hva forsikringen dekker og størrelsen på egenandelen ved skade.

Vi anbefaler alle å vurdere et profesjonelt flyttebyrå. Et seriøst flyttebyrå kan hjelpe deg med det aller meste. Når du har bestemt deg for en seriøs aktør, bør du sørge for å få et detaljert og skriftlig tilbud. Da er du sikret prisen du har avtalt på forhånd.

Profesjonelle flyttebyråene stiller som regel med både bære- og beskyttelsesmateriell. Når våre flyttefolkene med flyttebilene kommer, ta en gjennomgang sammen med oss, og vis hvilke gjenstander du er særlig redd for. Vi bruker kun godkjent pakkemateriale. Vi har riktig emballasje og alle esker blir registrert og merket med hvilket rom de kommer fra. Så registrerer vi alle esker, osv. i dokumenter (en kopi – til kunde, en til sjåfør, en til oss, og en til et annet flyttebyrå i et destinasjonsland ved flytting til utlandet). Seriøs behandling er en selvfølge, og våre flyttefolk har et stort ansvar som de tar alvorlig.

I tillegg til tar vi hånd om avfallet. Med andre ord, hjelper vi deg med det du som kunde ønsker.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
KONTAKT OSS
close slider