Dødsbo

Tømming, rydding og rengjøring av dødsbo

Profesjonell håndtering av dødsbo Oslo og omegn

Dødsbo

Enten du trenger å pakke, flytte eller lagre eiendeler, har 123 Flytting og transport AS verktøy og ressurser til å få det gjort i tide. Å håndtere et dødsbo er en vanskelig og emosjonell tid for familiemedlemmer og venner. La et flyttebyrå som har erfaring med flytting, kasting og rengjøring etter døden hjelpe deg i denne vanskelige tiden ved å ta litt av byrden fra skuldrene dine.

Rengjøring, tømming og rydding av dødsbo - alt på et sted

Som et fullservice flyttebyrå har vi utstyr og personell til å frakte bort uønskede gjenstander og eiendom av enhver størrelse fra den avdødes hjem. Hvis det er pianoer, våpenskap eller andre store og tunge gjenstander, stiller vi med tepper og utstyr for å forhindre skade på hjemmet.

Når avdødes eiendeler er flyttet,lagret eller sortert og kastet, gjenstår rengjøring av et dødsbo. Vi kan også ta oss av det, enten du vil ha generell rengjøring eller storrengjøring av boligen før salget. Våre spesialister vil enkelt, raskt og grundig rydde i lokalene ved hjelp av profesjonelt utstyr og spesielle rengjøringsprodukter.

 

Våre ytterligere tjenester omfatter:

Rengjøring av polstrede møbler: Vi tilbyr profesjonell rengjøring av sofaer, lenestoler og andre møbler for å effektivt fjerne støv, flekker og lukt, og sikrer at dine møbler ser ut og føles som nye.

Rengjøring av bygningsfasader og terrasser: Vårt team er spesialisert i å fjerne smuss, mose og mugg fra bygningens utvendige overflater og terrasser, gjenoppretter skjønnheten og øker levetiden til dine utendørs områder.

Når du velger 123 Flytting&Transport, kan du være sikker på at hjemmet ditt blir rengjort profesjonelt, raskt og pålitelig!

 

Dødsbo-flytting

Rydde dødsbo

Vi tilbyr en omfattende tjeneste for å lette denne vanskelige tiden for deg og din familie. Våre tjenester inkluderer:

 

  • Sortering av alle gjenstander: Vi går grundig gjennom alle eiendeler og kategoriserer dem som verdifulle, sentimentale, donerbare/selgbare, eller kastbare.

  • Pakking og lagring av gjenstander: Vi pakker nøye alle eiendeler for å sikre at de ikke blir skadet under transport. Vi tilbyr også sikker lagring ved behov.

  • Avhending: Vi fjerner uønskede eiendeler på en ansvarlig måte i tråd med miljøstandarder.

  • Vårt erfarne og omsorgsfulle team er klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen, med respekt og forståelse for å gjøre det så smidig og stressfritt som mulig.

125

Anmeldelser

1354

Anmeldelser

134

Anmeldelser