Flytte- og eiendomsrengjøring | 123 Flytting & Transport AS

La oss til å gi deg den beste  opplevelsen

Dødsbo

flyttingtransport

Enten du trenger å pakke, flytte eller lagre eiendeler, har 123 Flytting og transport AS verktøy og ressurser til å få det gjort i tide. Å håndtere et dødsbo er en vanskelig og emosjonell tid for familiemedlemmer og venner. La et flyttebyrå som har erfaring med flytting, kasting og rengjøring etter døden hjelpe deg i denne vanskelige tiden ved å ta litt av byrden fra skuldrene dine.

Som et fullservice flyttebyrå har vi utstyr og personell til å frakte bort uønskede gjenstander og eiendom av enhver størrelse fra den avdødes hjem. Hvis det er pianoer, våpenskap eller andre store og tunge gjenstander, stiller vi med tepper og utstyr for å forhindre skade på hjemmet.

Når avdødes eiendeler er flyttet,lagret eller sortert og kastet, gjenstår rengjøring av et dødsbo. Vi kan også ta oss av det, enten du vil ha generell rengjøring eller storrengjøring av boligen før salget. Våre spesialister vil enkelt, raskt og grundig rydde i lokalene ved hjelp av profesjonelt utstyr og spesielle rengjøringsprodukter.

packing and packaging

54

Anmendesler

1063

Anmendesler

70

Anmendesler