Flyttebyrå i Oslo

Et profesjonelt flyttebyrå i Oslo hjelper deg med flyttingen, enten det gjelder flytting av alle eiendelene dine fra en bolig til en annen, flytting av store møbler eller hovedrengjøring etter en flytting, byggvask eller rydding og vask av dødsbo. For å sikre at flyttearbeidet går problemfritt og uten unødvendige problemer, er det en god idé å overlate det til fagfolk.

I Oslo, Norges pulserende, miljøvennlige og progressive hovedstad, kan flyttebyrået vårt tilby deg flytting og relaterte tjenester på høyeste nivå.

Fyll ut vår volumkalkulator og få det beste tilbudet!

Flytebyra Oslo

Flyttebyrå Oslo - Trygg, lokal flytting til en god pris

Vi har omfattende kunnskap om byens utforming, trafikkmønstre og alle lokale regler knyttet til flytting i Oslo. Denne kunnskapen og mange års erfaring sikrer at vår flyttehjelp i Oslo blir utført profesjonelt og pålitelig.

Vårt flyttebyrå tilbyr også tjenester i Asker, Drammen, Ski, Røyken og hele Viken-regionen.

Da kan du slutte lete nå. Flytting kan være en tung og tidkrevende jobb, men det trenger slett ikke å være slik. La oss i 123 Flytting & Transport AS , flyttehjelp i Oslo, Akershus, Viken bidra slik at jobben blir utført både raskt og problemfritt. Vi tar deg og dine behov på alvor. Din trygghet er vår høyeste prioritet, og det skal være en god opplevelse å overlater dine eiendeler til oss. Vi er et seriøst flyttebyrå, og våre medarbeidere er erfarne, skånsomme og profesjonelle.

Det første man bør sjekke, er tilbakemeldinger. Useriøse aktører finnes i alle bransjer, og det kan være greit å vite litt om firmaet før du bestiller flytting.

Når behøver man et flyttebyrå i Oslo?

Her er noen av tilfellene der et flyttebyrå i Oslo kan være aktuelt:

Flytting Oslo

Uansett størrelse på boligen kan vi hjelpe deg med å flytte til ny bolig i Oslo eller fra andre deler av Norge til Oslo. Vi hjelper også med utflytting. Vi kan pakke, transportere eller til og med pakke ut eiendelene dine.

Flytting av møbler

Vi kan transportere eller hente og bortkjøre store møbler (f.eks. sofaer, senger, garderober, hvitevarer) på en sikker måte og i henhold til alle lokale forskrifter. Vi flytter også tunge gjenstander som pianoer, safer, doble kjøleskap osv.

Kontorflytting Oslo

Vi kan hjelpe bedrifter som ønsker å etablere seg i Oslo eller flytte kontoret til en annen by. Vi transporterer kontormøbler, utstyr og dokumenter trygt og i samsvar med alle lokale forskrifter.

Hvilke ytterligere tjenester tilbyr vårt profesjonelle flyttebyrå i Oslo?

Flytting i Oslo er bare en del av tjenestene våre. Ta en titt på våre tilleggstjenester:

Fasadevask Oslo

Å fasadevask på et hus er absolutt en utfordring, både på grunn av arbeidets omfang og det spesialiserte utstyret og verktøyet som kreves. Derfor oppfordrer vi deg til å stole på erfaringen til profesjonelle fasaderengjørere og la dem gi huset ditt en fullstendig ansiktsløftning. Fasaderengjøring vil ikke bare forbedre husets utseende, men også øke dets levetid og beskytte det mot skadelige miljøfaktorer.

Fasadevask

Flyttevask Oslo

Vi kan tilby hovedrengjøring for å holde hjemmet eller kontoret ditt skinnende rent. Hovedrengjøring omfatter en grundig hovedrengjøring av gulv, overflater, kjøkkenutstyr, bad og andre områder, og sørger for at lokalene lukter friskt og rent.

Rengjøring etter flytting i Oslo

Vi tilbyr rengjøring etter flytting og fjerner alt rot og søppel som ligger igjen. Denne tjenesten sørger for at de gamle lokalene etterlates i perfekt stand til neste beboer eller utleier.

Byggvask i Oslo

Hvis du utfører bygge- eller renoveringsarbeid i lokalene dine i Oslo, kan vi hjelpe deg med å rydde opp i støv, søppel og annet byggerelatert rot. Med vårt utstyr og våre erfarne medarbeidere sørger vi for at lokalene dine er rene og trygge etter byggingen/renoveringen.

Rengjøring av dødsbo i Oslo

Vi kan tilby en profesjonell rengjøringstjeneste etter et dødsfall i en bolig og gjenskape en ren bolig, med tanke på de unike kravene som gjelder i slike situasjoner.

Vi kan hjelpe deg med å flytte rundt i Norge fra enhver by