Flyttevask

Grundig rengjøring etter flytting

Flyttevask Oslo og omegn

Flyttevask

Hver endt leieperiode skal avsluttes med flyttevask som er nødvendig for å sikre renhet og en god start på boligens overtakelse og overdragelse.

Flyttevask er ikke kun vanlig støvfjerning og gulvvask: det er en grundig rengjøring av alle rom, vinduer og vanskelig tilgjengelige steder. Ved flyttevask fjernes det alle urenheter, og boligen blir upåklagelig ren.

Standard flyttevask inneholder følgende tjenester:

  • Støvsuging og vask av gulvflater.
  • Vask av vinduer. (Innvendig og utvendig).
  • Tørrmopping av Tak. Våt Rengjøring av vegger.
  • Våtrengjøring av lister, hyller,speil vinduskarmer osv.
  • Rengjøring av alle stikkontakter, lysbrytere og lufteventiler.
  • Vask innvendig og utvendig av skap.
  • Bad og kjøkken blir gjort rent grundig.
  • Vasking av sluk.

I tillegg kan bestilles dyprengjøring av tepper, sofaer, etc. Vi kan utføre boning av gulv med spesielt maskiner også.

Flyttevask i Oslo og andre Norske byer er påkrevd ved flytting og hjelper å unngå ubehagelige misforståelser.

Utvask av en ny bolig

Kjøp av en ny bolig er et viktig steg i livet, preget av stor glede og forventninger. Men før man flytter inn i en ny bolig, anbefales det utvask. Utvask gir mulighet til å flytte inn i et rent og ryddig hjem samt sørger for at du ikke oppdager noen ubehagelige overraskelser i ditt nye hjem. Utvask omfatter hele boligen – fra gulv til tak, inkludert vinduer, møbler og til og med steder som ofte hoppes over i dagligdags rengjøring.

Utvask gir mulighet for boligens nye eiere til å nyte renhet og ryddighet fra det første steget inn i sitt nye hjem.

Utvask
Flyttevask pris

Flyttevask pris

Hvor mye koster flyttevask? Pris på utvask kan variere avhengig av ulike faktorer: boligens størrelse, kompleksitet av utvask og valgte tjenester. Vanligvis oppgis det pris per kvadratmeter, og det gjør lettere å beregne kostnader tatt i betraktning boligens areal.  

Pris på utvask per kvadratmeter gir klarhet og gjør det lettere å planlegge utgifter med hensyn til boligens renhet i høyeste standard. Dette vil hjelpe deg å planlegge utgifter og sørge for at utvask utføres på en effektiv og økonomisk måte.

Flytttevask utføres med 100% fornøydsgaranti. 123 Flytting & Transport AS lever av fornøyde kunder, og derfor gir vi alt for at du skal være fornøyd med våre tjenester. Er du som kjøper eller selger likevel ikke fornøyd med renholdet som er gjort i boligen, kontakter du oss innen 3 døgn og vi kan garantere at vi utfører arbeidet på nytt uten ekstra kostnad så raskt vi kan.


125

Anmeldelser

1354

Anmeldelser

134

Anmeldelser