Fasadevask

Profesjonell fasade- og terrassevask

Rask fasadevask med høy kvalitet

Fasadevask-2

Fasadevask kan gjøre underverker for bygg. En effektiv runde med høytrykkspyler gjør at bygget fremstår mer innbydende, og er vel verdt investeringen.

De svarte prikkene er ikke pene å se på, men verre er det at soppen på sikt skader overflaten. Smuss, mose, sopp og alger tiltrekker seg fukt som igjen kan føre til råte.

Sopp, alger og grønske trives best på skyggesiden av huset. Bygninger med lys farge er mer utsatt enn mørke fordi lyse farger reflekterer solstrålene og blir derfor ikke så varme. En mørk fasade som blir oppvarmet av solen har dårligere vekstvilkår for sopp og lignende.

Fasadevask er spesielt viktig hvis du skal male huset. Rengjøringen tar bort fett og skitt, slik at den nye malingen får bedre heft. Dersom det ligger fett og skitt under malingen, risikerer du at malingen flasser av. En grundig fasadevask vil avdekke om malingen kan vente et par år til.

Alle hus eller bygg bør vaskes utvendig hvert år.

Har du ikke tid, motivasjon og det riktige utstyret så tar vi jobben for deg.

Terrassevask

Husets ytre områder, særlig terrasser, er våre hvileoaser der vi tilbringer hyggelige stunder med familien og venner. For å bevare terrasser hyggelige og koselige, er det nødvendig å rengjøre og vedlikeholde dem regelmessig.

123 Flytting & Transport driver sin virksomhet i Oslo og omegn, og tilbyr profesjonelle tjenester innen terrassevask som skal forfriske ytre områder og puste nytt liv i dem. Ved å bruke moderne teknologi og økologiske rengjøringsmidler sørger vi for at din terrasse ser upåklagelig ut og er trygg for både mennesker, dyr og planter.

Terrassevask omfatter ikke kun rengjøring av smuss og støv fra overflater, men også bruk av spesiale midler som hindrer ansamling av mose, søle og andre urenheter som kan skade dekke i tre eller stein. Terrassevask og -vedlikehold er et viktig steg som sørger for lang levetid og estetisk utseende av ytre områder.

Terrassevask-Norge

Pris på fasade- og terrassevask

Når det gjelder tjenester innen fasadevask og terrassevask, er prisen ett av de vanligste spørsmålene våre kunder stiller. Vi vil at pris på fasade- og terrassevask skal være konkurransedyktig og transparent, og derfor svarer vi alltid tydelig på hva prisen vår består av. Pris på vask er avhengig av flere faktorer: arbeidets omfang, overflatens type og tilstand, behov for spesiale rengjøringsmetoder og -midler.
Vi utfører en individuell vurdering av hvert prosjekt for å kunne tilby så nøyaktig pris som mulig. Før starten av vaskearbeid skal du få beskjed med en presis pris på tjenester. Det betyr at du kan være sikker på at du ikke har uforventede utgifter.

Fasade- og terrassevask er en investering i hjemmets utseende og lange levetid, derfor er det viktig å velge pålitelige spesialister.

125

Anmeldelser

1354

Anmeldelser

134

Anmeldelser