Flyttebyrå Sandvika

Uansett om du flytter til et nytt hjem, kontor eller begynner på et spesifikt prosjekt, er vårt flyttebyrå i Sandvika klart til å forvandle utfordrende flytteoppgaver til en lett og stressfri erfaring. Vi har mange års erfaring i denne regionen, og kan derfor velge de best mulige rutene, de mest praktiske laste- og transportmåtene for å spare din tid og penger.

Vår flyttehjelp i Sandvika er orientert til profesjonalitet, høy kvalitet og tett samarbeid med kunder for å oppnå det beste resultatet.

Vi tilbyr også flyttehjelp i andre norske byer: Oslo, Asker, Ski, Drammen og andre.

Flytteservice i Sandvika

Flyttebyrå i Sandvika - hvorfor bør du velge eksperthjelp?

Flytting i Sandvika kan være utfordrende på grunn av et komplisert veinett og sesongforskjeller. Hvis du ikke er godt kjent med byen, har ingen flytteerfaring, korrekt utstyr eller nødvendig hjelp, risikerer du å bruke altfor mye av din tid og energi.

Bra og pålitelig flyttebyrå i Sandvika

Flytting kan være en tung og tidkrevende jobb, men det trenger slett ikke å være slik. La oss i Sandvika Flyttehjelp bidra slik at jobben blir utført både raskt og problemfritt. Vi tar deg og dine behov på alvor. Din trygghet er vår høyeste prioritet, og det skal være en god opplevelse å overlater dine eiendeler til oss.

Vi anbefaler derfor å overlate alt flyttearbeid til oss. Vi skal velge de beste mulige rutene, koordinere transport og synkronisere flytting slik at vi kan redusere risiko for alle mulige hindringer.

Vi forstår at enhver flytting er unik, og hver gang setter vi oss inn i kundenes individuelle behov og ønsker.

Det første man bør sjekke, er tilbakemeldinger. Useriøse aktører finnes i alle bransjer, og det kan være greit å vite litt om firmaet før du bestiller flytting.

Våre ekstratjenester

I tillegg til våre vanlige tjenester innen flytting tilbyr vårt selskap også spesialiserte tjenester innen kontorflytting for selskaper som flytter til kontorer eller nye lokaler: vi flytter gjenstander og utstyr til kommersielle begivenheter samt transporterer tunge møbler og gjenstander både for private personer og selskaper.

 

Vi tilbyr også et bredt utvalg av profesjonelle rengjøringstjenester som omfatter:

Byggvask i Sandvika

Bygnings – og oppussingsarbeid etterlater lokaler i ikke særlig god stand. Selv om det ser ut til at alt arbeid er fullført og du kan slappe av, har du dessverre den siste oppgaven igjen som krever profesjonelle kunnskaper. Vi skal rengjøre alt støv, avfall og rester, og skal sørge for at dine nye kontorlokaler eller bolig er klar til å bruke.

Flyttevask i Sandvika

Flytting kan også være komplisert – støv, esker, etterlatte ting og smuss. Når du flytter, tenker du vanligvis kun på det hvordan du kan frakte dine saker fra de gamle lokalene til de nye. Vi sørger for at lokaler er rene og ryddige, slik at både du og de nye beboerne kan unngå stress.

Rengjøring av fasader i Sandvika

Flytting kan også være komplisert – støv, esker, etterlatte ting og smuss. Når du flytter, tenker du vanligvis kun på det hvordan du kan frakte dine saker fra de gamle lokalene til de nye. Vi sørger for at lokaler er rene og ryddige, slik at både du og de nye beboerne kan unngå stress.

Vask av dødsbo i Sandvika

Vi yter denne tjenesten med eksepsjonell oppmerksomhet og konsentrasjon. Vi utfører all nødvendig rengjøring og rydding for å gjøre denne emosjonelt kompliserte perioden noe lettere. Flytting-teamet er opplært til å yte tjenester på en ansvarsfull og diskré måte.

Flytte- og renholdstjenester i Sandvika

Utvask i Sandvika

Tjenester innen utvask i Sandvika passer for deg som ønsker en allsidig og svært grundig rengjøring av lokaler. Vi rengjør alle krokene i lokaler – gulv, vanskelig tilgjengelige steder. Alt renses av våre dyktige hender. I vår virksomhet anvender vi de mest avanserte rengjøringsteknologiene og rengjøringsmidlene i høyeste kvalitet.

Regelmessig rengjøring av lokaler

Hvis du setter pris på renhet, men har ikke tid til å ta vare på den selv, er denne tjenesten nettopp for deg. Når du velger regelmessig rengjøring, kommer våre spesialister til avtalt tid (en gang per dag, per uke, per måned ol.) og rengjør grundig dine lokaler. På den måten kan du nyte renhet uten å bruke din dyrebare tid.

Rengjøring av myke møbler

Hvis du velger rengjøring av myke møbler, kan du forfriske sofaens, teppets eller et annet mykt møbels utseende og stand. I rengjøring av møbler bruker vi milde, men effektive rengjøringsmetoder og -midler som fjerner flekker og ikke skader tekstilstruktur. Rengjøring av møbler ikke kun fornyer møblenes utseende, men også bidrar til deres lengre levetid.