Flytting Privat

Profesjonell flyttehjelp i Oslo og omegn

google reviews
125

Anmeldelser

1354

Anmeldelser

134

Anmeldelser

Flytting privat

Profesjonell flytting privat: hvordan forberede seg?

Å flytte er en stor begivenhet i hver familie. Å flytte til en ny leilighet eller et nytt hus er livserfaring bare noen få kan beskrive som en morsom opplevelse. Men før starten av dette stadiet er det flere trinn for forberedelse av flytting som må tas. Flyttefirmateamet må vite:

 • nøyaktige laste- og losseadresser, hvilken etasje og er det heis i bygningen?
 • oppgi så presist som mulig hvilke eiendeler som skal flyttes.
 • Hvis du har spesielle eiendeler som er tyngre enn 90 kg eller veldig skjøre, må du informere om dette på forhånd.
 • hvilke emballasjematerialer vil det være behov for? Husk at bare noen få, og noen ganger til og med bare én av eiendelene dine kan være verdt like mye som det vil koste å flytte. Det er viktig å pakke ting ordentlig.

Hvordan pakke eiendelene, for at flytting blir enklere?

Denne informasjonen vil hjelpe deg med å bestille riktig størrelse på transport, riktig antall personer og det vil være klart om eiendelene passer i trapperommet. Vi minner deg om at vi alltid kommer til å inspisere eiendeler som skal flyttes. Vi vil objektivt vurdere mengden eiendeler som skal flyttes, emballasjemateriell, det nødvendige antall ansatte, diskutere dato og klokkeslett for fjerning som er gunstig for deg og oss, og gi deg all nødvendig informasjon.

Flyttehjelp
Pakking er også et problem når du flytter ut av et gammelt hus. Om du har bestemt deg for å pakke ting selv, har du her noen tips for å gjøre det mer effektivt:
 1. Begynn å planlegge flyttingsarbeidet ditt så tidlig som mulig.
 2. Gå over alle eiendelene dine i hjemmet.
 3. Vær veldig forsiktig og ikke glem å legge til side pass og andre viktige dokumenter.
 4. Bli kvitt eiendeler du ikke trenger lenger.
 5. Begynn først å pakke eiendelene du bruker sjeldent.
 6. Begynn å pakke i det små.
 7. Legg ting pent i esker, ellers må du håndtere dette når du pakker ut.
 8. Pakk hvert familiemedlems eiendeler hver for seg.
 9. For å finne igjen pakkede eiendeler raskt, lag en liste over pakkede eiendeler.
 10. Pakk et rom om gangen, hvis mulig, og start med de minst nødvendige tingene på det tidspunktet.
 11. Fyll eskene helt opp og tape kantene godt sammen, spesielt hvis det er løse eller små eiendeler inni.
 12. Vær spesielt nøye med forsegling og sikring av eskens bunn.
 13. Merk hver eske du pakker, med innhold og plassering i det nye hjemmet (f.eks. “Kjøkken”, “Baderom” osv.). Prøv å navngi innholdet så detaljert som mulig, så blir det lettere å pakke ut eiendelene og det tar kortere tid. Det blir enklere og raskere å finne det du trenger, og hvis du får fagfolk til å flytte for deg, vil du spare dem tid og penger. Det samme gjelder møbler. Det er litt mer arbeid, men det vil gjøre det enkelt å holde styr på ting.
 14. Forsikre deg om at vekten på eskene ikke er mer enn du kan bære. Hvis det er mulig, legg tunge eiendeler hver for seg i små esker for lettere transport.
 15. Pakk de knuselige eiendelene i doble bokser og legg til nok polstring – aviser, bobleplast, filler. Avisblekk kan farge av, så det er best å pakke inn eiendeler du vil holde rent i rent papir eller håndkle.
 16. Pakk eskene tett. Hvis esken rasler eller gir fra seg andre lyder, betyr dette at eiendelene inni kan bli skadet under transport.
 17. Ikke legg igjen viktige dokumenter, billetter eller andre eiendeler som kan være pakket. Hold viktige eiendeler eller dokumenter unna slik at du ikke trenger å lete etter dem senere.

Før du starter flytteprosessen, velg og sett av ting som er nødvendige i det daglige livet. Dette er bare korte forslag til hvordan vi kan hjelpe deg og hva du kan gjøre det lettere. Hvis du ikke har tid til å flytte i det hele tatt, tilbyr vi en komplett pakke med tjenester. Etter at teamet vårt har pakket, har du alle eiendelene dine i esker, nummerert. Deretter når vi har levert eiendelene dine til din nye lokasjon, pakker vi dem ut og setter dem tilbake på riktig sted slik at du kan bruke tiden din som du ønsker mens flyttingen pågår.