Om oss | Flyttefirma i Oslo | 123 Flytting & Transport AS

Vår energi og kjærlighet til kundene våre gjør at vi alltid får jobben gjort profesjonelt, raskt og til en rimelig pris.

123 Flytting & Transport AS er et team av unge og drevne mennesker som alltid er klare til å hjelpe deg med å flytte til et nytt hjem eller flytte gjenstander du ikke lenger trenger. Vår energi og kjærlighet til våre kunder vil alltid tillate oss å få jobben gjort profesjonelt, raskt og til en rimelig pris. Hver kunde er viktig for oss, og deres mening og tilbakemeldinger er viktig for oss. Derfor prøver vi å sørge for at alle er fornøyde med tjenestene våre, kommer tilbake igjen og anbefaler oss til vennene sine.

Vi tilbyr flyttetjenester i Oslo, flyttetjenester i Drammen, Asker, flyttetjenester i hele Viken, Østfold. Vi prøver å finne en løsning for hver kunde, og om nødvendig kan vi også transportere eiendelene dine Nord Norge. Vi vil trygt laste alle dine gjenstander eller møbler som du trenger å bli flyttet inn i vårt eget flyttebil og transportere dem til stedet du har spesifisert, uten å skade dem.

Hvorfor velge oss? 123 Flytting & Transport  team jobber for våre kunder, vi leverer kvalitetstjenester, prisen er overkommelig for alle. Dine eiendeler eller møbler vil bli transportert raskt og trygt. Vi velger den mest passende tiden for kunden, vi tilpasser oss dine ønsker og vi prøver å sørge for at du er fornøyd med tjenesten maksimalt. Teamet vårt består av erfarne, kunnskapsrike og hjelpsomme ansatte som vil sørge for at ditt valg om å flytte med 123 Flytting & Transport vil oppfylle alle dine forventninger. Vi tilbyr: flytting i Oslo, flytting i Drammen, flytting i Buskerud, flytting i Viken. I tillegg tilby vi flyttevask, fasadevask, renholdstjenester i Oslo og hele Viken

flytting oslo

Hva består prisen av? Prisen avhenger av kjørelengden og tiden teamet vårt bruker på å jobbe med bestillingen din. Prisen er imidlertid overkommelig for alle kunder, og vi vil finne en løsning som fungerer for deg.

Flyttebilene våre er romslige, så det er sannsynlig at alle gjenstandene du trenger å flytte vil få plass på en tur. Hvis du trenger flere, varierer prisen også, men siden du allerede er kunde, er vilkårene mer attraktive, og selv noen få turer representerer ikke høye flyttekostnader.

De som allerede har prøvd tjenestene våre, kommer tilbake igjen om nødvendig. Vi jobber hardt for deg, selv på lørdag og etter arbeidstid. Så vi vil finne riktig dato og klokkeslett for å gjøre ditt flytting med 123 Flytting & Transport hyggelig og stressfritt.

Takk for at du valgte oss. Vi jobber for deg, og vi prøver å sørge for at hver kunde er fornøyd og vil bruke tjenestene våre igjen.

123 Flytting & Transports verdier:

Rettferdighet – Alltid avtalt pris før tjenesten. Å bli enige om prisen på forhånd fjerner overraskelse faktoren for økte fraktkostnader.

Rask respons – vi forstår at når du kjøper en større vare eller trenger en flytting i Oslo, vil du at den skal leveres så raskt som mulig. Derfor er en av våre styrker vår raske responstid. Når vi er ledige, ankommer vi innen 30 minutter i Oslo.

Hvorfor velge oss

Dette er grunnen til at du bør bruke tjenestene våre

Fleksible priser

Vi har sannsynligvis de beste prisene i landet og ingen skjulte avgifter
01

Rask service

Vi henter og leverer raskt eiendler til stedet du trenger
02

Sikker flytting

Vi beskytter dine eiendeler mot skader under flytting
03

Fleksible servicetimer

Vi jobber om kvelden og i helgene, så du vil definitivt finne riktig tidspunkt å flytte på
04