Rengjøring

Regelmessig rengjøring av boliger og kontorer

google reviews
125

Anmeldelser

1354

Anmeldelser

134

Anmeldelser

Innvendig Rengjøring

Rengjøring Oslo

 

 Alle drømmer om et rent, ryddig og trivelig hjem. For å nå dette målet er det viktig med regelmessig rengjøring av høy kvalitet. Og selv om vi kan gjøre det meste av rengjøringen selv, er det noen oppgaver som krever profesjonelle verktøy og ferdigheter, for eksempel rengjøring av møbler eller stoppede møbler.

 

Hos 123 Flytting og Transport erkjenner vi hvor travelt livet kan være. Det er derfor vi tilbyr rengjøringstjenester basert på dine spesifikke referanser. Uten behov for å sette en permanent rengjøringsplan, kan vi tilpasse til timeplanen din i tilfelle du bestemmer deg for å øke eller redusere frekvensen av tjenestene våre. Det er vår jobb å gjøre livet ditt enklere, og vi streber etter å gjøre det så bekymringsfritt som mulig.

 

Rengjøringsplan

Rengjøring

Selv om vi kan tilpasse din rengjøringsplan for å passe dine behov, planlegger de fleste kunder regelmessige rengjøringstjenester:

  • En gang i uken – Dette er en populær løsning for travle hjem.
  • Annenhver uke – Denne tjenesten fungerer best for hjelp med generelt vedlikehold.
  • En gang i måneden – Vi gir hjemmet ditt en grundig rengjøring akkurat når du trenger det.

De fleste av våre kunder foretrekker rutinebesøk fra våre profesjonelle renholdere. Avhengig av hvor mye aktivitet er det i hjemmet ditt, kan våre ukentlige og annenhver uke være den beste løsningen for deg. Det vil gi deg mer fritid i den travle timeplanen din, samtidig som det reduserer de negative effektene bakterier, allergener og andre usunne stoffer har på familien din.

Fra rengjøring av kjøkken og bad til å skifte sengetøy, vi går utover for å sikre at våre kunder føler seg så komfortabelt som mulig i deres nye rensede hjem.

Profesjonell rengjøring i Oslo og omegn

Rengjøring-2

Fra daglig rengjøring til rutinemessig rengjøring og sesongbaserte tjenester, våre profesjonelle teammedlemmer kan gi deg en uovertruffen opplevelse.

Når du stoler på hjemmet ditt til oss, kan du stole på:

  • 9 års erfaring
  • Lisensierte og forsikrede fagfolk
  • Garantert tilfredshet
  • Gratis rengjøringsanslag
  • Tid Testede teknikker
  • Spesialiserte rengjøringsprodukter
  • Avansert teknologi

Rengjøring av stoppede møbler

Rengjøring-av-stoppede- møbler​

Møbler er en av de mest brukte gjenstandene i hjemmet, så de blir raskt et arnested for smuss og bakterier, og en støvsuger i huset blir ikke kvitt bakteriene eller alt smusset som har samlet seg. Riktig vedlikeholdte hjem og møbler gir ikke bare nytt liv til interiøret, men garanterer også et sunt bomiljø. Det bidrar også til å opprettholde møblenes levetid og estetiske kvalitet.

Når det gjelder rengjøring av stoppede møbler, bør det innrømmes at det er en betydelig mer kompleks oppgave enn rengjøring av møbler i hjemmet eller vanlige møbler. Stoppede møbler er som regel laget av materialer som lett absorberer en rekke væsker, smuss og flekker. I tillegg er de et perfekt tilholdssted for husstøvmidd, bakterier og andre allergener. Rengjøring av stoppede møbler krever derfor ikke bare spesiell oppmerksomhet, men også spesielle rengjøringsmidler og maskiner. På grunn av den høye risikoen for at du ikke klarer å rengjøre dem helt selv, anbefaler vi at du overlater jobben til oss.