Flyttebyrå i Drøbak

Flyttebyrå Flytting i Drøbak forvandler slitsomt og energikrevende flyttearbeid til en lett, rask og stressfri erfaring.

Flytting i Drøbak kan virkelig være en komplisert oppgave dersom du planlegger å flytte til et nytt hjem eller kontor, men har ikke nødvendig kunnskap eller hjelp. Det finnes en utvei – la vårt profesjonelle team ta seg av alt flyttearbeid. Vi hjelper med å håndtere alle flytteoppgaver ved å nøyaktig planlegge alle logistikkprosesser og tar hensyn til kundenes personlige behov.

Vi sørger for at din flytting er trygg, effektiv og ikke krever store utgifter.

Vi tilbyr også tjenester i andre norske byer – Oslo, Asker, Ski, Drammen og omegn.

Flytting i Drøbak - velg oss

Ikke vær i tvil og overlat alt flyttearbeid til oss. Vi har drevet vår virksomhet i dette feltet og denne regionen i flere år, og kan derfor tilby en upåklagelig og rask flytting uansett hva dine behov er.

 

Profesjonell flyttservice i Drøbak

Bra og pålitelig flyttebyrå i Drøbak

Tjenester innen flytting i Drøbak omfatter optimalisering og planlegging av ruter, valg av transport, lastearbeid og andre logistikkoppgaver. I vår virksomhet anvender vi de meste avanserte teknologiene, arbeider med de beste spesialistene i markedet og sørger for tett samarbeid med kunder.

Det første man bør sjekke, er tilbakemeldinger. Useriøse aktører finnes i alle bransjer, og det kan være greit å vite litt om firmaet før du bestiller flytting.

Ekstratjenester i Drøbak og omegn

Vi hjelper ikke kun med flytting til ditt nye hjem, men tilbyr også ekstratjenester både til selskaper og fysiske personer.

 

Bli kjent med våre ekstratjenester:

Kontorflytting

Flytting av tunge møbler

Kontorflytting med hjelp fra 123 Flytting & Transport er enkel og effektiv. Våre profesjonelle ansatte pakker nøye ditt utstyr og dokumenter, og flytter dem på ditt valgte tidspunkt ved å sørge for at din virksomhet forstyrres minimalt.

Vi er eksperter på flytting av store møbler – mange års erfaring lar oss sikre at tunge møbler, f.eks. pianoer, safer eller kjøleskap med dobbel dør, pakkes svært trygt, lastes, transporteres og bæres opp til et nytt sted.

Flyttevask

Har du flyttet alle nødvendige ting og møbler, men lokalet er fullt av støv, smuss og avfall? Vi rengjør alt raskt og effektivt, håndterer avfall og sørger for at lokalet er rent, ryddig og klart til å ta imot nye verter.

Regelmessig rengjøring

Regelmessig rengjøring av lokaler er nøkkel til et rent og helsefremmende miljø. Ved regelmessig rengjøring skal vi besøke dine lokaler regelmessig (en gang per uke, en gang per måned el.) og skal omhyggelig rengjøre og rydde dem. Denne tjenesten vil gjøre din bolig eller kommersielle lokaler upåklagelig rene, slik at det er behagelig å bo eller arbeide i dem.

Flytteservice i Drøbak

Rengjøring av fasader

Tjenester innen rengjøring av fasader gjenoppretter fasadens skjønnhet og sikrer dens lange levetid. Vi skal rense alt smuss og urensligheter, og gi bygningen et representativt utseende.

Vask av dødsbo i Drøbak

Denne sensitive tjenesten utføres med respekt, diskresjon og svært stort ansvar. Vi skal rengjøre og vaske hele huset etter død av din nære og skal yte all nødvendig hjelp i denne tunge tiden.

Byggvask i Drøbak

Bygnings – og oppussingsarbeid etterlater vanligvis kaos i lokaler. Vårt rengjøringsteam i Drøbak gjenoppretter orden – vi skal rengjøre alt støv og avfall etter bygningsarbeid og skal gjøre lokalene klare til å bo eller arbeide i.

Utvask i Drøbak

I utvask av lokaler utfører vi allsidig rengjøring – enhver krok blir ren og ryddig. Denne tjenesten garanterer fullstendig renhet og friskhet i dine lokaler. Vi anbefaler å utføre denne tjenesten en gang per kvartal.

Rengjøring av myke møbler

Rengjøring av myke møbler fornyer gamle, tidspregede møbler og gir dem et nytt liv. Milde, men effektive rengjøringsmetoder fjerner flekker og fornyer tekstilfarge, tekstur og estetisk utseende.

Byggvask i Drøbak

Etter bygnings- eller oppussingsarbeid er lokaler fulle av bygningsstøv og -avfall, og vårt profesjonelle team kan gi dem et nytt liv. Vi skal håndtere alt avfall og støv, og skal sikre at dine lokaler er forberedt til en ny livsfase.