Flyttebyrå i Røyken

123 Flytting & Transport flyttebyrå i Røyken kombinerer dyktighet, lokal kunnskap, mange års erfaring og høyeste standard for å tilby deg profesjonelle og pålitelige tjenester innen flytting.

 

Fra transport av gjenstander og materialer i ulik vekt, forberedelse av kommersielle lokaler, flytting til en ny bolig eller nye kontorlokaler til allsidig og grundig rengjøring av indre lokaler og fasader – vi skal løse alle flyttingsrelaterte spørsmål. Flytting i Røyken vil bli til en behagelig, trygg og stressfri erfaring, uansett hva dine behov er!

 

Kontakt oss – vi tilbyr tjenester innen flytting også i andre norske byer: Oslo, Ski, Drammen, Asker og andre. 

Flyttebyrå i Røyken

Flyttebyrå Røyken - våre fordeler

Effektiv logistikk

Vi sørger for at flyttehjelp i Røyken utføres i tide og på en organisert måte, uansett om det er flytting til en ny bolig eller transport av utstyr/gjenstander til kommersielle lokaler.
Flytteservice i Royken

Moderne utstyr

Vårt team bruker de mest moderne midlene og teknologiene, derfor kan vi sikre trygg og pålitelig transport av deres eiendom, inkludert veldig skjøre gjenstander.

Kundeorientert service

Vi prioriterer åpen kommunikasjon og forplikter oss til å oppfylle alle kundenes behov. Vi forstår at enhver flytting er en unik erfaring som krever individuelle løsninger, og er derfor alltid fleksible.

Det første man bør sjekke, er tilbakemeldinger. Useriøse aktører finnes i alle bransjer, og det kan være greit å vite litt om firmaet før du bestiller flytting.

Pålitelig flyttebyrå i Røyken – ekstratjenester

Vi har mange års erfaring ikke kun innen flytting, men også i vedlikehold og rengjøring av lokaler. Vi garanterer alltid kundenes konfidensialitet og tar hensyn til alle deres behov. Her er det noen av våre tjenester:

Tømming  av dødsbo i Røyken

Våre tjenester i Røyken omfatter også en grundig og omhyggelig vask og rydding av dødsbo. Vi forstår hvor sensitiv tiden etter den næres død er, og håper at denne tjenesten kan gjøre denne utfordrende perioden lettere. Vi garanterer full konfidensialitet og diskresjon.

Flytting av tunge møbler

Flytting av tunge møbler krever ikke kun mye fysiske krefter, men også omhyggelig planlegging. Flytting-teamet har mange års erfaring innen flytting av møbler i ulik størrelse og vekt, og sørger for at dine gjenstander flyttes trygt og effektivt. Vi flytter pianoer, safer og andre gjenstander i store parametere.

Profesjonell flyttservice i Røyken

Regelmessig rengjøring / utvask i Røyken

I Røyken tilbyr vi tjenester innen både regelmessig rengjøring (vi rengjør lokaler regelmessig til en avtalt tid) og utvask (kun én grundig vask) som lett tilpasses ulike tidsplaner og behov. Våre rengjøringstjenester garanterer rent, sunt og hygienisk arbeids- eller levemiljø. I vår virksomhet bruker vi effektive rengjøringsmidler i høy kvalitet.

Rengjøring av myke møbler

Vi spesialiserer oss også i rengjøring av myke møbler, f.eks. sofaer, godstoler og stoler. Vi fjerner flekker, absorberte lukter, fornyer møblenes utseende og forlenger deres levetid.

Flyttevask i Røyken

Etter flytting utfører vi en grundig vask av lokaler, rengjør til og med vanskelig tilgjengelige steder, støv, håndterer avfall og kaster ut etterlatte unødvendige ting. Etter besøk av vårt profesjonelle team skal lokaler være klare til å ta imot nye verter.

Byggvask i Røyken

Bygnings- og oppussingsarbeid etterlater mye støv og smuss i lokaler. Før innflytting er det derfor veldig viktig å bli kvitt helseskadelige bygningsstoffer, ellers kan det føre til helseproblemer. Våre spesialister har mange års erfaring som bidrar til at lokaler er ikke kun rene, men også trygge for din helse.

Fasadevask

Ved første øyekast kan det se ut til at rengjøring av fasader kun gjør bygningens utseende penere. Imidlertid beskytter rengjøring av fasader bygningens struktur mot miljøpåvirkning og sørger for at finpussmaterialer har lang og holdbar levetid. Ved å rengjøre fasader gjenoppretter vi også den originale fargen og teksturen.

Kontorflytting

Tjenester innen kontorflytting planlegges slik at din virksomhet forstyrres minimalt. Vi utfører arbeid på deres valgte tidspunkt, dvs. når behov for virksomhetsdrift er lite. Vi transporterer din eiendom på en trygg, rask og diskré måte.

Transport- og flytteservice i Røyken
Flyttehjelp i Røyken