Flyttebyrå Sætre

Sætre er omgitt av vakre omgivelser og unik arkitektur, og er et perfekt valg for flytting til et sted fullt av felleskap. Flyttebyrå i Sætre, 123 Flytting & Transport, tilbyr tjenester for nettopp det.

 

Vårt flyttebyrå i Sætre er tilpasset kundenes individuelle behov. Vårt team av spesialister har mange års erfaring innen flytting i hele Norge, og det garanterer at vi kan utføre alle logistikkprosesser raskt og effektivt. I tillegg til flyttetjenester tilbyr vi også pakking av gjenstander og demontering / montering av møbler på et nytt sted.

 

Flytting i Sætre kan være virkelig utfordrende – vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss allerede i dag!

Flytteservice i Sætre

Ledende Flyttefirma i Sætre

Uansett hvilken type eiendom du flytter fra, bruker teamene vår bransjestrening, sunn fornuft og riktig utstyr for å sikre et raskt og trygt trekk.

Vårt team kan hjelpe i alle situasjoner, hvis du flytter inn i en ny leilighet, eller flytter ut av en – uansett hvor i Sætre, ring oss.

Bra og Pålitelig Flyttebyrå i Sætre

Da kan du slutte lete nå. Flytting kan være en tung og tidkrevende jobb, men det trenger slett ikke å være slik. La oss i Sætre Flyttehjelp bidra slik at jobben blir utført både raskt og problemfritt. Vi tar deg og dine behov på alvor. Din trygghet er vår høyeste prioritet, og det skal være en god opplevelse å overlater dine eiendeler til oss. Vi er et seriøst flyttebyrå, og våre medarbeidere er erfarne, skånsomme og profesjonelle

Det første man bør sjekke, er tilbakemeldinger. Useriøse aktører finnes i alle bransjer, og det kan være greit å vite litt om firmaet før du bestiller flytting.

Profesjonelt flyttebyrå i Sætre – ekstratjenester

Her finner du ekstratjenester som tilbys av 123 Flytting & Transport:

Rydding av dødsbo

Rydding av dødsbo kan være altfor tungt emosjonelt, så det er best å overlate denne oppgaven til spesialister. Vårt flyttebyrå tilbyr tjenester innen rydding og vask av dødsbo, og sørger for grundig vask og desinfisering av bolig samt gir deg mulighet til å senke skuldrene i denne vanskelige perioden.

Flytting av tunge møbler

Denne tjenesten omfatter transport av store, tunge eller vanskelige å frakte møbler samt gjenstander fra det ene stedet til det andre. Det kan være antikviteter, kjøkkenutstyr, skap og andre møbler. Vårt profesjonelle team planlegger presist den beste transportmåten og -ruten, ved behov demonterer og monterer møbler. Vi garanterer at din eiendom flyttes uten noen skader.

Regelmessig rengjøring og utvask i Sætre

Vi tilbyr høykvalitets løsninger innen regelmessig rengjøring og utvask av boliger og kontorlokaler. Utvask i Sætre omfatter grundig vask av kjøkken, baderom og andre rom, vinduer og vanskelig tilgjengelige steder. Ved å velge tjenester innen regelmessig rengjøring vil du sørge for renhet og friskhet i dine lokaler.

Rengjøring av myke møbler

Tjeneste innen rengjøring av myke møbler omfatter omhyggelig vurdering av tekstiler og fjerning av flekker, støv, allergener samt andre urenheter. Våre rengjøringsmetoder garanterer dyprens av myke møbler ved å fjerne ubehagelige lukter. Denne tjenesten utføres raskt og i høy kvalitet.

Rengjøring i Sætre og Slemmestade

Kontorflytting

Vi flytter butikker, kontorer, transporterer utstyr eller gjenstander til kommersielle fester og begivenheter. Vår tjeneste innen kontorflytting sørger for at dine mål oppnås i tide og i høy kvalitet. Vi kan pakke alle kontorsaker inn i esker, demontere valgte møbler og montere dem på nytt.

Byggvask i Sætre

For å kunne nyte lokaler etter bygnings- eller oppussingsarbeid, velg vår profesjonelle tjeneste innen byggvask. Denne tjenesten omfatter håndtering og utnyttelse av søppel og bygningsavfall samt omhyggelig rengjøring av lokaler.

Fasadevask

Tjeneste innen rengjøring av fasader fjerner effektivt mugg, flekker, smuss og andre urenheter fra bygningens eksteriør. Ved å rengjøre fasader fornyer vi bygningens utseende, og bygningen får bedre beskyttelse mot negativ miljøpåvirkning. Vi rengjør fasader med hensyn til bygningens unike egenskaper og spesifikke værforhold.

Flyttevask i Sætre

Vi utfører effektiv vask av lokaler etter flytting slik at de er klare til å ta imot nye beboere eller leietakere. Flyttevask omfatter grundig vask av lokaler, inkludert vask av møbler, alle overflater og utstyr.