Flyttebyrå i Skui

Flytting er vanligvis en tidskrevende og utfordrende prosess – overlat den til våre eksperter.

Flytting  i Skui og omegn overbeviser deg at flytting kan være rask, enkel og behagelig – uansett om du flytter til en ny bolig, et nytt kontor eller ønsker og flytte inn/ut tunge møbler eller gjenstander.

Flyttebyrå i Skui har mange års erfaring i feltet og nødvendig teknisk kunnskap. Vi er orientert til effektivitet, organisering, nøyaktighet og høy kvalitet. Vi kombinerer den lokale erfaringen med globale standarder for å garantere profesjonelle tjenester tilpasset dine individuelle behov.

Ved behov kan vi yte tjenester også i andre norske byer: Oslo, Ski, Asker, Drammen og andre.

Profesjonell flyttservice i Skui

Profesjonell flytting i Skui og omegn: våre fordeler

Flytting i Skui og omegn vil være stressfri og enkel dersom du overlater denne oppgaven til oss.

 

Vi har mange års erfaring i denne regionen, og kan derfor garantere grundige, effektive og raske tjenester til enhver kunde.

Bra og pålitelig flyttebyrå i Skui

Basert på dine individuelle behov og muligheter, skal vi organisere flytteruter, transport, utføre lasting og lossing.

Vårt byrå anvender de mest avanserte pakkingsmetodene og bruker innovativt lastingsutstyr som bidrar til trygg flytting av materialer og gjenstander i ulik vekt. Du kan være sikker på at vi skal ta vare på din eiendom.

Det første man bør sjekke, er tilbakemeldinger. Useriøse aktører finnes i alle bransjer, og det kan være greit å vite litt om firmaet før du bestiller flytting.

Våre ekstratjenester

I tillegg til flyttetjenester tilbyr vi våre kunder et bredt utvalg av tjenester innen rengjøring – våre erfarne spesialister garanterer lokalenes renhet i høyeste nivå:

Fasadevask

Vi tilbyr rengjøring av fasader i høy kvalitet. Den fornyer og samtidig beskytter bygningens utseende. Uansett om det er husets eller kontorbyggets fasade, har vårt team profesjonelt utstyr til alle typer bygninger. Dessuten anvender vi de mest avanserte metodene for å fjerne smuss og gjenopprette bygningens estetiske utseende samt sikre dens lange levetid.

Flytting av tunge møbler

Flytting spesialiserer seg innen flytting av tunge møbler, derfor kan vi tilby trygge og effektive løsninger når du har behov for flytting av tunge eller veldig store møbler – pianoer, kjøleskap med dobbel dør, safer ol. Tjenesten innen flytting av tunge møbler består av pakking av møbler, lasting, transport, bæring opp til et nytt sted og utpakking. Mange års erfaring bidrar til at ethvert møbel flyttes trygt, uten noen skader.

Byggvask i Skui

Tjenester innen byggvask er egnet til å fjerne alle spor etter bygningsarbeid. Vi sørger for at lokaler skal være ikke kun rene, men også trygge for å bo eller arbeide i.

Vask av dødsbo i Skui

Vi tilbyr også ansvarsfulle og diskré tjenester innen vask av dødsbo. Vi forstår hvor sensitiv denne tiden er, og utfører vårt arbeid med eksepsjonell oppmerksomhet og respekt.

Flytte- og renholdstjenester i Skui and Aros

Flyttevask i Skui

Vask forenkler flyttingsprosess som vanligvis skaper mye stress, utfordringer og krever omhyggelig planlegging. Våre dyktige rengjøringsarbeidere skal utføre alt nødvendig arbeid for å sikre at lokaler er rene og ryddige – vi skal rengjøre støv, vaske grundig  bad og kjøkken, gulvflater, vinduer (Innvendig og utvendig, så lenge utsiden er lett tilgjengelig), vegger, lister, hyller, speil, vinduskarmer, stikkontakter, lysbrytene, osv  og gjøre lokaler klare til nye beboere.

Regelmessig rengjøring og utvask i Skui

Regelmessig rengjøring er det beste valget for deg som ønsker å beholde hjemmets eller kontorets renhet uten å gi ekstra energi og tid til det. Vi tilpasser oss fleksibelt til kundens tidsplan og individuelle behov. Utvask i Skui består av grundig rengjøring og rydding av lokaler. Etter vårt besøk skal lokaler se ut som nye – du skal ikke finne et eneste støvfnugg eller flekk.

Rengjøring av myke møbler Skui og Blakstad

Rengjøring av myke møbler

Rengjøring av myke møbler gir et nytt liv til gamle eller flekkete møbler. Vårt team anvender effektive rengjøringsmetoder for flekkfjerning og forfriskning av tekstilfarge. Etter rengjøring skal myke møbler se ut som om du nettopp har kjøpt dem.