Flyttebyrå Lierbyen

Flyttebyrå 123 Flytting & Transport i Lierbyen utfører komplisert og utfordrende flytte- og transportarbeid på en rask, profesjonell og effektiv måte.

Vårt flyttebyrå i Lierbyen yter tjenester i høyeste kvalitet med hensyn til kundenes unike behov. Bredt utvalg av våre tjenester bidrar til at vi kan hjelpe våre kunder både i flytte- og rengjøringsarbeid.

Flytting omfatter ikke kun flytting av gjenstander – vi kan hjelpe deg med pakking og demontering / montering av møbler.

 

Kontakt oss eller fyll ut priskalkulatoren.

Flyttebyrå i Lierbyen

Flyttebyrå Lierbyen: våre fordeler

Uansett hvilken type eiendom du flytter fra, bruker teamene vår bransjestrening, sunn fornuft og riktig utstyr for å sikre et raskt og trygt trekk. Vårt team kan hjelpe i alle situasjoner, hvis du flytter inn i en ny leilighet, eller flytter ut av en – uansett hvor i Lierbyen, ring oss.

Da kan du slutte lete nå. Flytting kan være en tung og tidkrevende jobb, men det trenger slett ikke å være slik. La oss i Lierbyen Flyttehjelp bidra slik at jobben blir utført både raskt og problemfritt. Vi tar deg og dine behov på alvor. Din trygghet er vår høyeste prioritet, og det skal være en god opplevelse å overlater dine eiendeler til oss. Vi er et seriøst flyttebyrå, og våre medarbeidere er erfarne, skånsomme og profesjonelle.

Det første man bør sjekke, er tilbakemeldinger. Useriøse aktører finnes i alle bransjer, og det kan være greit å vite litt om firmaet før du bestiller flytting.

Flyttebyrå i Lierbyen – ekstratjenester

Sjekk ekstratjenester som tilbys av 123 Flytting & Transport.

Regelmessig rengjøring og utvask i Lierbyen

Når du velger våre tjenester innen regelmessig rengjøring og utvask i Lierbyen, kan du sørge for regelmessig renhet og friskhet i dine lokaler. Vi garanterer grundig rengjøring og desinfisering av ulike lokaler, inkludert overflater, kjøkken, baderom og andre rom. Du kan være sikker på at vårt team av spesialister skal rydde ditt hjem, kontor eller andre lokaler på en plettfri måte.

Kontorflytting

Flytt din forretning effektivt ved å velge våre tjenester innen kontorflytting. Vi sørger for alle nødvendige logistikkoppgaver, transporterer både tunge møbler og skjøre gjenstander som krever spesiell trygghet, samt dokumenter. Vårt team kan også pakke dine saker inn i esker og demontere samt montere valgte møbler på et nytt sted. Våre tjenester omfatter også transport av gjenstander til ulike begivenheter.

Flyttevask i Lierbyen

Vask av dødsbo

Vi utfører allsidig utvask av dødsbo. La oss ta vare på hjemmets renhet i denne sårbare og vanskelige perioden, slik at du kan konsentrere deg om det som er viktig. Vårt team skal rengjøre og desinfisere lokaler effektivt, samt håndtere avfall.

Flyttevask i Lierbyen

Helt naturlig at etter flytting ønsker du å konsentrere deg kun om innredning av de nye lokalene. Vår tjeneste innen utvask etter flytting skal sørge for at dine tidligere lokaler er ideelt ryddige slik at du kan overlate dem til de nye eierne eller leietakerne. 

Byggvask i Lierbyen

Rydding av lokaler etter bygnings- eller oppussingsarbeid kan kreve mye tid og ressurser. Vårt team av spesialister kan effektivt sørge for det: vi håndterer bygningsavfall, søppel, støv og andre urenheter. Denne tjenesten omfatter også en grundig rengjøring av overflater, gulv og utstyr, slik at du med en gang kan bruke lokaler til deres formål.

Flytting av tunge møbler

Flytting av store og tunge møbler skal ikke nødvendigvis vare en utfordring. Vi tilbyr en spesialisert tjeneste innen flytting av tunge møbler som omfatter en profesjonell og pålitelig transport av gjenstander i store parametere – sofaer, skap, pianoer mfl. Vi har alt nødvendig utstyr og logistikkmidler som bidrar til at tunge eller store møbler fraktes uten en eneste ripe eller andre skader. 

Fasadevask i Lierbyen

Gjør ditt eksteriør vakrere ved å velge vår spesialiserte tjeneste innen fasadevask. Denne tjenesten passer fint ved skift av årstider eller når du ønsker å fornye eksteriøret. Vi bruker avanserte teknologier, fjerner effektivt smuss og urenheter fra fasaden, gjenopprettet skjønnheten til bygningens utseende og sikrer langvarig resultat.

Terrassevask-Norge

Vi kan hjelpe deg med å flytte rundt i norge fra enhver by