Flyttebyrå Tranby

Vil du flytte til et nytt hjem, kontor eller bare transportere møbler og gjenstander? Flyttebyrå i Tranby, 123 Flytting & Transport, skal overta alle dine flytteoppgaver.

 

Vårt flyttebyrå i Tranby oppfyller alle kravene innen sikkerhet, pålitelighet og høyeste standard innen logistikk, og sørger for effektiv og stressfri flytting i Tranby.

 

123 Flytting & Transport profesjonelle team skal yte alle nødvendige flyttetjenester, inkludert rengjøring og rydding av lokaler. Kontakt oss nå!

Flytteservice i Tranby

Flyttebyrå i Tranby: hvorfor bør du velge oss?

Vi har mange års erfaring innen flytting og er godt kjent med Tranby samt lokale forhold. Det bidrar til at vi kan utføre ulike flyttingsprosesser på en rask og profesjonell måte.

 

Flyttingstjenester omfatter også pakking av gjenstander inn i esker samt demontering og montering av møbler på et nytt sted.

Da kan du slutte lete nå. Flytting kan være en tung og tidkrevende jobb, men det trenger slett ikke å være slik. La oss i Tranby Flyttehjelp bidra slik at jobben blir utført både raskt og problemfritt. Vi tar deg og dine behov på alvor. Din trygghet er vår høyeste prioritet, og det skal være en god opplevelse å overlater dine eiendeler til oss. Vi er et seriøst flyttebyrå, og våre medarbeidere er erfarne, skånsomme og profesjonelle

Det første man bør sjekke, er tilbakemeldinger. Useriøse aktører finnes i alle bransjer, og det kan være greit å vite litt om firmaet før du bestiller flytting.

Flytting i Tranby – ekstratjenester

Bli bedre kjent med våre ekstratjenester:

Kontorflytting i Tranby

Våre tjenester innen kontorflytting skiller seg ut med grundig planlegging og effektivitet. Vi tar alltid hensyn til forretningens unike egenskaper og lokalt miljø, derfor kan vi garantere effektiv flytting – demontering og montering av kontormøbler, pakking av viktige dokumenter og saker, transport av utstyr i utstillingsvinduer eller gjenstander i store parametere. Dessuten, kan vi transportere gjenstander og utstyr til ulike kommersielle formål, f.eks. begivenheter eller fester.

Flytting privat

Flytting av tunge møbler

Vi spesialiserer oss også innen flytting av tunge møbler i store parametere. Det kan være kjøkkenutstyr, safer, senger, kunstverk eller andre gjenstander. Vårt team er klart til å løse lokale flytteutfordringer – enten det er trange gater eller små rom – og sørge for at dine tunge møbler eller gjenstander kommer til det nye stedet uskadede.

Byggvask og flyttevask

Våre tjenester innen vask etter bygnings- eller oppussingsarbeid er ikke begrenset til hovedoppgaver, slik som håndtering av bygningsavfall og søppel. Når du velger disse tjenestene, kan du være sikker på at dine lokaler er ideelt ryddige og rene, og at du kan med en gang flytte til fornyede lokaler.

Regelmessig rengjøring i Tranby og Lillestrøm

Regelmessig rengjøring og utvask i Tranby

Spar din tid og ressurser ved å velge våre tjenester innen regelmessig rengjøring og utvask i Tranby slik at du stadig kan nyte rent miljø. Vi tilbyr disse tjenestene både for boliger og kontorlokaler. Du kan velge både regelmessig rengjøring (f.eks. en gang per måned) eller engangs utvask. Vi rengjør grundig gulv, overflater, ulikt utstyr samt lokaler av ulike typer.

Fasadevask i Tranby

Vi tilbyr tjenester innen rengjøring av fasader som forbedrer estetisk utseende i ulike bygninger. Vi bruker de mest avanserte teknologiene og tar hensyn til spesifikke utfordringer knyttet til værforhold og bygningsmaterialer. Alt fra historiske fasader til moderne bygg – vi skal fornye alle slags bygninger.